search cart

Opći uvijeti poslovanja

Kupac ostvaruje sva prava sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Internet trgovina fashion-boutique.hr (Fashion Boutique j.d.o.o.) Vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Na sve Vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u zakonski propisanom roku. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Fashion Boutique j.d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povodom sklapanja Ugovora, korisniku će na adresu e-pošte biti dostavljen email koji sadrži: potvrdu o sklopljenom Ugovoru, te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

 

 

PRIVATNOST:​

Obvezujemo se čuvati privatnost svih naših kupaca, prikupljati samo nužne osnovne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima koriste isključivo u svrhu informiranja kupaca i obrade narudžbi. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Fashion Boutique j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Svi materijali kao što su tekstovi, ikone, fotografije, te ostali koji nisu posebno navedeni a objavljeni su na ovim internetskim stranicama predstavljaju ekskluzivno pravo i intelektualno vlasništvo tvrtke Fashion Boutique j.d.o.o

 

 

KOPIRANJE, DISTRIBUCIJA, PRIJENOS I OBJAVLJIVANJE, BEZ PISMENOG ODOBRENJA JE STROGO ZABRANJENA. 

  

 


NAČIN NARUDŽBE I MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

Uz sve artikale istaknute su maloprodajne cijene, valuta je hrvatska kuna (kn). Konverter valuta informativnog je karaktera, svi se izračuni baziraju na srednjem tečaju HNB-a. Originalni račun će biti poslan zajedno s pošiljkom. Plaćanje naručenih artikala moguće je izvršiti samo pouzećem ili uplatom na naš žiro račun. Naznačene cijene vrijede isključivo za narudžbe putem ove internetske stranice. Sve narudžbe prilikom otpreme pakiraju se u zaštitnu ambalažu i to u omotnice sa zračnim jastukom ili kartonske kutije. Dostavu unutar Republike Hrvatske vrše Hrvatska pošta i GLS. Trošak pakiranja, slanja i poštarine, bez obzira na broj naručenih artikla iznosi 15,00 Kn (uplata na račun) odnosno 27,00 Kn (plaćanje pouzećem). Navedene cijene odnose se na trošak slanja paketa za cijelu Hrvatsku, ukoliko se u paketu nalazi više artikla, kupcu zaračunavamo samo jednu cijenu dostave bez obzira na broj artikla koji se nalazi u paketu. Plaćanje ukupnog iznosa vrši se pri preuzimanju (pouzeće) ili prethodnom uplatom na naš žiro račun po izdanom predračunu. Proizvodi se temeljito pregledavaju prije slanja i pakiraju na način da se prilikom transporta izbjegne bilo kakvo oštećenje. Kupac je dužan odmah pregledati dostavljeni proizvod i u slučaju eventualnih oštećenja reklamirati u roku od 14 dana.

 

 


​REKLAMACIJE:

U slučaju da Vam naručeni artikli ne odgovaraju, za sve vraćene artikle kupcima se nudi mogućnost besplatne naknadne zamjene artikla u istom cjenovnom rasponu ili uz mogućnost nadoplate za razliku u cijeni. Pravo na zamjenu ili povrat možete ostvariti u roku od 14 dana. Sve što trebate učiniti je da ne korišteni artikl u originalnoj ambalaži vratite na našu adresu. Trošak dostave ponovnog slanja zamjenskog artikla Vam ne neplaćujemo. Također zadržavamo pravo ne uvažavanja povrata u slučaju da je artikl korišten. Zadržavamo pravo na nenamjerne pogreške opisa i broja artikala, kao i pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda. Iako koristimo stvarne fotografije proizvoda također može doći do manje razlike u boji ili izgledu artikla međutim nastojat ćemo Vam što bolje prezentirati sve artikle koji se nalaze u ponudi. Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje transportne ambalaže, molimo Vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke. Molimo Vas da nas kontaktirate vezano uz nastalo oštećenje kako bismo Vam u što kraćem roku nadoknadili nastalu štetu.

 

 

 

FASHION BOUTIQUE, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge,

OIB: 38497326244, Trgovački sud u Rijeci, Br. registra: MBS: 040359166 

Žiro Račun: HR1823900011100954106

Direktor: Simona Simoskaback to top


Vaša košarica

 x 
Košarica prazna

Prati nas:

Info & pomoć pri kupnji:

info@fashion-boutique.hr (0-24)

Info telefon: 091/799-6188

Radno vrijeme: 09:00-17:00

viber logo

 

 

 

 

 

Top of Page