search cart

Uvod

Inspirirani modno osvještenim ženama, pružamo Vam inovativni način naručivanja iz udobnosti vlastitog doma, za Vas pratimo trendove i u Vaše domove unosimo dašak glamura po razumnim i pristupačnim cijenama... Svaka žena zna da istinska ljepota dolazi iznutra ali svakako nije na odmet istaknuti i njezin vanjski sjaj, iako odjeća ne čini ženu, ona ima snažan utjecaj na njeno samopouzdanje pa upravo zbog toga mnoge žene ne pristaju na kompromis kad je u pitanju njihova nova garderoba za koju će se i u prepunom ormaru pronaći prazna vješalica. Beskompromisnom kvalitetom uz zajamčeno najniže cijene na tržištu, isporuka paketa u roku 1-2 radna dana te plaćanje paketa tek kada stigne na Vašu adresu kao i mogućnost povrata odnosno besplatne zamjene bilo koje narudžbe uz individualni pristup prema svakom kupcu jamstvo su potpunog zadovoljstva.

 

Naručivanje novih odjevnih predmeta nikad nije bilo jednostavnije, brže, povoljnije. Pristupačne cijene ne znače nužno i nižu kvalitetu Vaših novih odjevnih predmeta. Kako bi bili sigurni u ono što naručujete za sve naše artikle u ponudi možete zatražiti i dodatne fotografije, mjere kao i ostale informacije za proizvod koji želite naručiti. Koliko se Vas nakon narudžbe putem raznih internet stranica osjećalo nezadovoljno ili čak prevareno?! Naručujući od neprovjerenih, ilegalnih preprodavača i raznih "ebay posrednika" koji Vam u konačnici ispostave samo jeftinu kinesku kopiju artikla sa slike, Vaše će nezadovoljstvo bit razumljivo kada shvatite da iako ste ga unaprijed uplatili, ponekad nestrpljivo očekivali tjednima zapravo nemate mogućnost povrata proizvoda koji ne samo da nije ispunio Vaša očekivanja već jedva da nalikuje artiklu kojeg ste vidjeli na slici. Upravo zbog toga sve naše artikle u ponudi sami slikamo za Vas, angažirajući vlastite modele zbog čega možemo jamčiti autentičnost fotografija kao i proizvod istovjetan proizvodu sa slike. Mogućnost povrata odnosno naknadne besplatne zamjene artikla zbog neodgovarajuće veličine, vrste materijala ili jednostavno rečeno artikla koji nije ispunio Vaša očekivanja dio je našeg temeljnog poslovanja.

 

Naša primarna misija je jednostavna, zadovoljiti potrebe nove generacije kupaca koji traže više i drugačije, biti najbolji u svom djelovanju kako bi osigurali Vaše zadovoljstvo i povjerenje, stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas, tu smo zbog Vas, zahvalni smo na svakom Vašem upitu te Vam sa entuzijazmom pružamo pomoć pri odabiru Vaših novih odjevnih predmeta. Naša najbolja reklama naši su vjerni kupci, posjetite našu facebook stranicu i uvjerite se u našu reklamu i zadovoljstvo naših vjernih kupaca.

 

 

 

FASHION BOUTIQUE, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge,

OIB: 38497326244, Trgovački sud u Rijeci, Br. registra: MBS: 040359166 

Žiro Račun: HR1823900011100954106

Direktor: Simona Simoska

 

 

 

logo

 

 

 

 

 

back to top


PRIJAVITE SE

Vaša košarica

 x 
Košarica prazna

Prati nas:

Info & pomoć pri kupnji:

info@fashion-boutique.hr (0-24)

Info telefon: 091/799-6188

Radno vrijeme: 09:00-17:00

viber logo

 

 

 

 

 

Top of Page