search cart

Proces narudžbe

 

 

Za narudžbe putem web trgovine nije potrebna prethodna registracija!

  

Uživajte u kupovini, podatke za dostavu unosite prilikom zaključivanja kupovine i potvrđivanja narudžbe. Artikle koje želite naručiti samo ubacite u košaricu. U svakom trenutku klikom na ikonu ili link košarice možete pregledati sadržaj košarice. Kada poželite zaključiti narudžbu, na dnu košarice kliknete na gumb "POTVRDI NARUDŽBU" nakon će Vas sustav zatražiti da unesete podatke za dostavu. Nakon što ste unijeli sve potrebne podatke kliknite na gumb "AŽURIRAJ ILI SPREMI UNESENE PODATKE" . Nakon što provjerite jesu li uneseni podaci ispravni, klikom na gumb "POTVRDI NARUDŽBU" Vaša će narudžba biti zaprimljena te ćemo Vas o zaprimanju narudžbe obavijestiti emailom. Ukoliko želite narudžbu možete izvršiti i pozivom na niže navedeni broj telefona i to pozivom ili porukom putem Viber ili Whatsapp servisa.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za određeni artikl, pored svakog artikla nalazi se opcija"Kontaktirajte nas u vezi ovog proizvoda" putem koje možete postaviti upit zaodređeni proizvod. Ukoliko imate bilo kakvih ostalih pitanja vezano uz način dostave, plaćanje paketa i ostalih pitanja ili Vam je potrebna pomoć pri naručivanju, na svaki Vaš upit u najkraćem mogućem roku odgovaramo i na našoj facebook stranici. Upit možete poslati i putem KONTAK OBRASCA ili nas kontaktirati pozivom ili porukom (Viber, WhatsApp) na naš broj telefona radnim danom u vremenu od 09-17 sati.

Ne zaboravite, naša misija je online naručivanje približiti svima onima koji se do sada još nisu susreli s ovakvim načinom shoppinga, stoga niti jedno Vaše pitanje ne smatramo besmislenim i sa iznimnim zadovoljstvom pružamo odgovor na svako Vaše pitanje ne obvezujući Vas pritom na narudžbu. Cijenimo Vaše mišljenje i radujemo se Vašem upitu. 

 

       This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (0-24)

Info telefon: 091/799-6188

Radno vrijeme: 09:00-17:00

viber logo

 

 

 

back to top


Vaša košarica

 x 
Košarica prazna

Prati nas:

Info & pomoć pri kupnji:

info@fashion-boutique.hr (0-24)

Info telefon: 091/799-6188

Radno vrijeme: 09:00-17:00

viber logo

 

 

 

 

 

Top of Page